Före- och efter-bilder!

Vi glömde helt att ta förebilder vilket är riktigt synd då vi båda fick en sån stor förändring. Har letat fram lite bilder som får funka som förebilder men tar ju till exempel aldrig kort bakifrån. Jag hade inte klippt mig på nästan tre år. Håret var inte så slitet ändå men väldigt ojämnt. Om jag delade håret och la det på varsin sida så var vänster sida nästan en dm längre än höger sida, så ojämnt var det. Här nere kan ni se någon form av före och efter bilder. Det naturligt lockiga har kommit fram mer, har inte gjort något med håret på efterbilden förutom att tvätta det.

⬆ Före   ⬇ Efter

Ola hade inte klippt sig sen december. Inte lite länge sen som för mig men de märks ju otroligt mycket mer när man har kortare hår i vanliga fall. Det var verkligen dags om man säger så. Vi klippte oss samtidigt och han kom över flera gånger till min station för att fråga om det såg bra ut och jag ba: ta mer! Tycker det blev bra för oss båda tillslut, nedan är Olas före och efterbilder.

För er som är intresserade så klippte vi oss hos Hairmony som ligger på Kungsgatan. De var inte supertrevliga och ingen hade svenska som första språk men man förstod dem helt klart och man slapp småsnacka medan de klippte som vi ändå inte gillar att göra. Jag skulle lätt kunna gå tillbaka bara för att det var lätt att boka på Internet, man hittar dit, det har ett bra läge, resultatet blev bra och med studentrabatt var det inte farligt dyrt. Ola är lite mer skeptisk för han tyckte de klippte för lite och fick säga till några gånger att ta mer. Men hellre för lite som går att fixa till än för mycket.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer