Förra årets nyårslöften

Nyårslöfte

Förra året satte jag upp några nyårslöften och tänkte dela med mig om hur det gått. Jag tänkte lägga upp sju stycken löften men det blev bara sex tillslut, de jag hade var:


- Gå minst 45 000 steg i veckan

- Äta vegetariskt minst en gång i månaden

- Sy fast resten av namnet och några märken på overallen

- Fortsätta blogga

- Bli bättre på hudvård och smycken

- Utvecklas som fotbollsspelare


Stegmålet jag satt upp var jag riktigt taggad på då jag köpt en klocka som mäter steg. Första halvåret gick bra men sen gick klockan sönder och jag blev väldigt omotiverad. Andra halvan av året gick nog därför inte lika bra men skulle väl ge mig ett halvt godkänt på de målet.

Äta mer vegetariskt har funkat väldigt bra. Vi har då även testat många fler nya rätter, både vegetariska och icke, istället för att bara äta samma gammal vanliga. I somras missade vi någon månad men åt istället fler vegetariska, även faktiskt veganska måltider månaden efter så jag skulle ge mig (oss) godkänt på det här målet.

Tyvärr så blev det faktiskt inget sytt på overallen alls i år. Hade lite ledigt i sommar som jag tänkte skulle bli perfekt att få lite sytt men blev bara massa tentaplugg och tentaångest istället. Nu när jag förhoppningsvis går in på sista halvåret av plugget så vore det kul att få den snyggare för när jag inte pluggar längre kommer jag nog inte orka sy alls.

Förutom att det blev ett uppehåll sista en och en halv månaden så har jag hållit i det väldigt bra. Statistiken för 2018 kan ni se i bilden ovan och jag har ändå kommit upp i, i snitt, mer än ett inlägg om dagen fått nästan 4000 unika besökare så är ändå väldigt nöjd över mitt bloggande under året. Skulle helt klart ge mig själv godkänt på det här målet.

Det här med hudvård och smycken då? nja.. Jag köpte lite nytt smink i våras som var väldigt välbehövligt och bättre för ansiktet än de gamla jag hade. Jag fick några nya smycken i födelsedagspresent som jag ändå använt en del och nu innan jul köpte jag julörhängen och använde under alla fyra jular jag firade så helt okej på den fronten ändå. Ansiktsmask höll i sig i några veckor men sen har jag helt glömt bort den. Blir nog ett halvt godkänt på den här punkten.

I februari började jag träna med ett nytt lag och skrev sedan över mig. En del av laget följde med men det blev mest nya lagkamrater och många i lagt var nya så det var som att starta upp ett lag från början. Det blir svårt att jämföra med året innan då det var en annan serie vi spelade i och ett helt annat lag men har ändå hållit i och tränat bra. Blev ett mål mindre det här året än förra men som sagt är det svårt att jämföra mellan de olika lagen. Hade även problem med sträckningar i slutet på våren och början på sommaren som jag inte upplevt på länge nu och missade några matcher på grund av utlandssemestrar men ger mig nog ändå godkänt på det här målet.


Sammanfattning:

Stegmål ➖

Vegetarisk mat ✔

Sy på overallen ❌

Fortsätta blogga ✔

Smycken och hudvård ➖

Utvecklas som fotbollsspelare ✔


✔ - Uppnått, ➖ - halvt uppnått​, ❌- icke uppnått​


Mitt sista mål som aldrig kom upp på bloggen var att inte lägga så mycket press på mig själv. Vet inte riktigt hur man mäter att det gått bra eller inte men tycker ändå jag under året lärt mig acceptera förluster bättre och när saker inte går som jag vill. Och som avslutning så tänker jag skita i att alla nyårsmålen inte blev uppfyllda och på så vis ge mig godkänt på det här målet med! Smart va? ;)

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer