Förra veckans inköp 💸

Shopping

Det största och viktigaste inköpet förra veckan är min nya dator! Jag använder datorn åtta timmar om dagen med massa programmering till exjobbet nu och min gamla dator pallade inte riktigt trycket. Så pappa sponsrade till en ny i för tidig födelsedagspresent. Det är en Lenovo Ideapad 520S och den funkar utmärkt hittills.

Till datorn köpte jag också ett datorfodral och en usb c till usb a adapter då datorn bara har två usb a och jag behöver fler i projektet. Det blev även ett minneskort till kameran då jag fyllt det senaste.

I onsdags gick jag och Ola på stan för att handla till fredag och Ola behövde ett par nya chinos. Han köper nästan alltid chinos på MQ så vi gick in där. Såklart var det jag som kom ut med ett par byxor och inte han. Men det var rea och jag har faktiskt inte så många byxor så det kan behövas.

Vi var även på födelsedagsjakt till Helena och då passade jag på att köpa på mig två nya tröjor på New Yorker. Var inte så farligt dyrt men det bästa kapet var också på New Yorker.

En jacka som jag tycker var supersnygg, var på extrapris. Kostade först 279 kronor eller något liknande vilket är ett bra pris från början. Den var sedan nedsatt till 169 men när jag kom till kassan blev det endast 129 av någon anledning, nice ju!

Visade sig att jackan matchade väldigt bra med min väska så nu ser det ut som att jag har puckelrygg istället för väska. När vi kom hem upptäckte jag att det matchade även bra med nya duschdrapperiet. Det fick vi av Olas syster som är utbildad inredare så då kanske min smak inte är så tokig ändå!

Ha det bäst!

//Marika

  • Shopping
  • Nära Norrgårdsvägen , Fagersta

Gillar

Kommentarer