Försenad till röstningen

Kattunge, Skola, Tabbe

Bilen blev levererad till bilverkstaden klockan sex i morse. Hade tagit lite fel på vart jag skulle men bara med några hundra meter så de var lätt fixat. Var hemma igen 11 minuter över sex så kunde ligga i sängen och halvsova i en halvtimme innan jag behöver gå upp och äta frukost. Har fortfarande inte löst frukostproblemet och nudlarna är sluta här hemma men fick ändå i mig en macka. Men vet ni vad? Det är O'boykris! O'boyen är slut! inte bara här hemma utan överallt, något hade hänt så tillverkningen blev stoppad så nu är jag utan O'boy på morgonen...

Jag är iaf inte så desperat att jag tänker köpa det för flera tusen kronor. Men nu måste jag nöja mig med vatten på morgonen vilket får mig att må mer illa än jag redan gör på morgonen. Idag gick vi i skolan mellan 8 och fem igen, vi hade dock hål mellan ett och tre där vi planerade projektet som en av kurserna vi går nu är. Jag hade egentligen en datalabb vid tre men var för slut i huvudet då Zorro hållt mig vaken sen innan fem så jag åkte hem. Fick igenom labben hemma men fick kunde inte svara på alla frågor, hoppas Anna har våra svar.

Måste du ta kort när jag gosar med lillasyster? Det förstör mitt ryckte. Jag är ju cool.

När Ola slutade vid fem cyklade vi till ekonomikum för att förtidsrösta men de stängde tydligen fem så de var kört. Vi åkte ju bort på lördag så vi får försöka igen i morgon. Nu ska vi laga mat och vila huvudet, i morgon blir en kortare dag i skolan.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer