Försov mig...

Kattunge, Fotboll, Jobb

Mellan tolv och två härjade Zorro som bara den även fast vi lekte, va ute och gick och gjorde allt för att trötta ut honom när vi kom hem. Vilket betyder att jag gick upp typ varannan minut för att spruta vatten på honom så att han inte krafsade på fönstret eller dörren beroende på om han var utestängd eller inte. Vid typ halv tre gav jag upp och gav honom lite mat och sen var han tyst och snäll, kanske det han vill ha då, ett litet snack.

Sen vaknade jag av larmet i vanlig ordning. Fast något var fel för min mobil lyste inte upp. Det var Olas larm som hade gått... Det larmet ringer en timme och femtio minuter senare än mitt larm. Paniken steg och jag slängde mig ur sängen och började klä på mig direkt. Nu hade jag bara en kvart på mig att göra mig i ordning för att hinna med en buss som går en timme senare än vanligt. Jag brukar snooza en halvtimme, ha en halvtimme på mig att göra mig i ordning och sen lagom hinna med bussen som går 05:57. Nu blev det en stressig morgon och jag hann precis med bussen som gick 06:57. Det är ju inte lite drygt att försova sig när bussarna går en gång i halvtimmen bara. Nu har jag ställt larmet så det ringer varje vardag istället för att ställa det varje kväll. Hade inte samma kvällsrutiner som vanligt då det var match så därför jag missade att ställa larmet.

Tur är ju att jag har lite flex så jag kan komma när som helst på morgonen mellan kvart över sex och åtta. Hinner precis till jobbet innan åtta nu så det är ju bra. Men måste ju fortfarande komma upp i mina åtta timmar så får nog stanna lite längre idag, får se om jag orkar med att städa då. Jag har ju lite flex som jag kan ta ut men tänkte ju även gå tidigare i morgon för att hämta katten så gör helst inte det idag med.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer