Första advent-pyssel

Jul

Vi fick vakna upp på första adventsmorgonen med snö på backen, ingen kunde vara gladare än jag!
Mycket hade vi på agendan i söndags, började med frukost. Jag håller i med mina majskakor med mjukost och tomater, funkar riktigt bra och har inte tröttnat på det än!

Vid elva hade vi första visningen, som ni kanske märkt så består söndagar av lägenhetsvisningar. Blev en lunch på stan mellan visningarna och sen åkte vi och handlade efter. Vi glömde helt att ta med egna påsar så köpte två nya, en av dem höll ju sådär...

När vi kom hem så packade vi ur maten och sommardäcken som legat i bak sen vi böt till vinterdäck. Blev en liten omstuvning i förrådet men de gick in tillslut.

Sen började adventsmyset och juldekorationer. Granen hade vi fått av Olas föräldrar när de rensade på vinden i somras och hade ingen aning om att den va så glitterig. Vi får se hur katterna kommer att reagera på all julpynt, julstjärnan i fönstret har redan fått åka i golvet två gånger av Zorro men grannen har de hittills nästan helt låtit va faktiskt!

Vi har inte supermycket pynt utan måste nog köpa lite mer, som granen står helt naken i vardagsrummet än så länge. Får nog köpa en del i taget till den så får vi se vad katterna låter hänga kvar.

Tvingade Ola ta en instagrambild i julandan. Gick ju sådär och glöggen hann bli kall under tiden 😂 Men det kom upp en bild till slut iaf! @MarikaEdith på Instagram för den som är intresserad.

Bästa paketet har redan hamnat under granen. Det var nog våran söndag. Juste! Vi beställde även lite välbehövliga kläder på black friday rea. Jag har ju rensat i garderoben och insett att de är dags att byta ut de urtvättade och hål från katter linnena. Ola hade presentkort på Boozt från pappa som årligen används på black friday. Vi väntar med spänning på att paketen ska komma. Sen kanske det är dags att börja tänka på julklappar också 🤔

Ha det bäst!

//Marika

  • Jul

Gillar

Kommentarer