Första skoldagarna

Fotboll, Skola

Igår började skolan, riktigt skönt sovmorgon då jag började först vid ett. Slutade dock vid fem och träningen började vid sex så visste inte riktigt hur jag skulle ta mig dit. Dessutom var träningsvärken brutal igår med. Bestämde mig därför att gå till skolan för att sätta mig på cykeln var jag inte alls sugen på sen kunde jag ta bussen från skolan. Riktigt himla fint och härligt väder så jag gjorde ett bra beslut. Träningen var dock riktigt svår då jag knappt kunde springa men det var en lugn träning då vi inte hade några tränare utan gjorde lite som vi ville. Kom hem, åt middag (satan så hungrig jag va) och sen däckade i sängen.

Idag var första heldagen i skolan, 8-17. Riktigt segt gick dagen men nu har man äntligen klarat av den. Är ändå inte så trött nu på kvällen som man kunde tro. Jag hade tänkt åka och handla då idag är sista dagen med bil men Ola övertalade mig om att vi väntar. Vi ska ju bort snart och han var ganska så trött. Jag hade dessutom ställt in mig att kolla på damernas vmkvalmatch och det hade varit klurigt att hinna handla utöver det.

Sverige vann med 1-0 över Danmark och har då kvalificerat sig till VM 2019! Fan va bra de spelade alltså, Danmark hade ingen chans även fast de låg precis efter oss i tabellen och ska ha haft en riktigt favoritspelare i sitt lag. Lite diskning blev det i halvlek och efter matchen men annars har det bara blivit serier hela kvällen, kanske man är värd efter första långa skoldagen för terminen, i morgon väntar en lika lång dag igen. Lite längre blir den då jag måste up ännu tidigare för att lämna bilen till mamma.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer