Första skoldagen sen december!

Comeback, Skola

Elektronik i extrema miljöer, EXE som vår föreläsare kallar den, var första ut på dagens agenda, 10ak. Klassen består mest av elever från teknisk fysik, som jag går, och sen även elektronikstudenter. Idag var vi cirka 20 pers och fyra av oss var tjejer, väldigt bra uppdelning på den här sortens utbildning! Men kursen verkar väldigt intressant, den hette från början elektronik i rymden men har nu bytt. Föreläsaren och en väldigt rolig och skön person så tror att det här kommer gå bra.

Väskan är dessutom ny! Ola har tagit över väskan jag hade innan så både jag och andra från klassen är lite förvirrade. Ola går inte den här kursen utan han var på programmeringen igen men jag går den här kursen med min kompis Anna som typ går sitt femte år på utbildningen och jag går typ mitt fjärde, vi började utbildningen samtidigt 2013. Jag har ju hamnat ett halvt år efter på grund av resan men eftersom våran utbildning bara tar in en gång om året så kan man inte riktigt hamna ett halvår efter så nu läser jag några kurser jag hamnat efter i och några kurser från femman eller från fyran men andra inriktningar.

Nu sitter vi på lunch,. Jag, Anna och Ola hade bestämt att äta våra matlådor tillsammans på Ångströms. Jag och Anna fick sluta lite tidigare och när vi kom till cafeterian så satt två från ursprungsklassen redan där och åt. Allt eftersom kom det fler och fler till bordet från klassen. Många är tillbaka från uppehåll eller utlandsstudier så blev en liten klassåterträff, himla mysigt. (Ja, bilden på Albert med Erik skrattandes i bakgrunden tog Albert själv och tvingade mig att lägga upp...) Matlådan var alldeles för stor idag, lika mycket som jag åt igår och då satt jag i matkoma i typ tre timmar så nu lämnade jag mina rester till Anna. Hon var sugen på att smaka vad hon missade när hon inte orkade ta sig till Ica och det underbara erbjudandet som de hade.

Jag och Anna har nu inte föreläsning förrän vid 15.15 så blir en tre timmars lunch nu innan reglertekniken börjar. Fortfarande inget sms från V-dala om tidigare inflyttning men jag håller tummarna, ännu är dagen inte över. Det är många som är sjuka nu, Anna "tvingade" oss att ta bilen idag för att hon är förkyld och inte vill cykla, mamma ligger hemma och sover med förkylning och flera på föreläsningen klagade också över halsont. Känns som att man är lite i farozonen men jag blir typ aldrig sjuk (ta i trä) så det är nog lugnt.


Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

Albert
,
Jag tog faktiskt den suddiga bilden på bordet också!
MarikaEdith
MarikaEdith,
Du är så duktig så!
nouw.com/marikaedith