Första skrubbsåren för säsongen

Idag ringde klockan vid åtta för att gå upp och träna. Blev inte så mycket sömn vaken i natt eller igår natt. Dagen började inte riktigt som planerat, var uppe i tid och gjorde allt relativt snabbt så var lagom i tid när jag tog på mig skorna. Dock så började jag av nån anledning att blöda näsblod precis när jag skulle gå ut genom dörren. Sånt händer mig alltid vid opassande tider, var ju dock bättre att det hände innan jag gick ute och inte när jag satt i bilen eller liknande. Några minuter sen gick jag ut till bilen. Det var 10 minusgrader ute så inte nog men att jag behövde skrapa hela bilen så behövde jag även skrapa insidan av rutan, så kallt var det!

Både Anna och Matilda följde med på träningen så körde först för att plocka upp Matilda och sen till Årsta och plockade upp Anna. Kom några minuter sent men inte så farligt ändå. Vi var många fler på träningen idag än förra veckan, jag hade två nya med mig, det var två andra nya där och fem som spelat förut. Så tre gånger så många som förra veckan, om vi håller det här uppe så har vi ju snart ett helt lag!

Nu har vi kommit hem, ätit lunch och städat lite. Tanken för idag var först att tvätta en vi hade inte hunnit boka nån tvättid och såklart vill ju Alla tvätta på söndagar så bpda av tvättstugorna var uppbokade hela dagen idag. Det var även någon i obokningsbara tvättstugan så kunde inte använda den hellre. Närmsta tiden som passade oss var på tisdag så får bli tvätt då istället.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer