Första springturen i Linköping

Igår efter jobbet skulle Ola till systemet och göra lite fler ärenden så jag bestämde mig för att ta första löpturen i den nya staden. Brukar springa med bara klockan och bluetooth-hörlurar så jag laddat ner spellista på klockan. Men nu när jag inte hade bestämt i förväg vart jag ville springa och att jag inte hittar så bra än så var det säkrast att ta med mobilen. Fick en sån där plastficka man kan lägga mobilen i och sätta på armen av Angelica i födelsedagspresent som gör det väldigt lätt att ha med mobilen.

Tänkte först inte springa runt ån då vi redan gått en promenad där när vi gick till apoteket så tänkte testa en ny väg. Började ner på vår gata men visste inte vart jag ville ta vägen och orkade inte hamna i återvändsgränder så sprang runt ån ändå, bara en liten omväg dit. Verkar dock som att klockan inte fick med första turen ner längs gatan och upp på nästa gata så vet inte hur lång turen blev egentligen men den blev ändå min längsta hittills. Därav pokalen på bilden ovan.

Nu är arbetsdagen över och i morgon är röd dag så blir en mini helg mitt i veckan. Ola ska ha över en arbetskollega ikväll på virtuell whiskyprovning som ska hålla på i flera timmar, undra vad jag ska ha för mig under tiden. Han försöker få mig att sitta med men att lyssna på en gubbe som snacka om whisky från olika ställen i Skottland låter inte lockande. Behöver nog skaffa mig lite vänner här i Linköping.

Det här är whiskytesterna de ska prova under provningen, kom på posten sent förra veckan.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer