Första tentan avklarad!

Tentor, Shopping

I går började dagen med en muntlig tenta i reglerteknik 3. Vi har haft tre inlämningsuppgifter under kursens gång och muntan gick ut på att man skulle få redovisa en av uppgifterna draget på måfå. Man måste alltså vara redo att kunna redovisa alla uppgifter. Jag fick två uppgifter från första inluppen och var rätt bekväm med de två. Alla fyra i gruppen blev godkända så nu är första kursen snart avklarad, ska bara lämna in kompletteringen på sista inluppen.

Efter muntan åkte vi till mammas jobb och lånade hennes bil, det var så dags för storhandling, hade nästan helt slut i både kyl och frys. Vi passade på att ta med panten från festen förra helgen, 92 kronor blev det! Efter vi handlat, lämnat varorna hemma och kört tillbaka bilen kom vi på att vi hade en rapport att lämna in. Den här kursen har varit ganska oklar och även så våran lärare. Men vi skrev ihop ett utkast under resten av dagen och sen skickade in.

På kvällen var jag ganska trött i huvudet men vi hade köpt tacos till middag så vi mös i soffan men nya skräckserien vi börjat kolla på. The Hunting of Hill house, en Netflixserie. Vi kollade dock på alla avsnitt vi hade kvar så nu är serien över. Rekommenderar den om ni gillar skräck och har slut på serier.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer