Förtidsröstat, dags för träning

Fotboll

Var en kort skoldag idag, hade föreläsning mellan 10.15 och 12 sen lunch. Efter lunchen hade vi hål så Ola och jag passade på att rösta eftersom vi missade öppettiderna igår. Så nu är det gjort, ännu en sak avprickad inför resan, nu måste man faktiskt vara packa också. Sen var det ett kort möte om projektet med läraren för kursen innan jag cyklade hem.

Var mycket jag skulle hinna med innan träningen, började med att diska det som stod i diskhon. Började sedan på en Powerpoint inför seminariet på tisdag som Nils och Anna kommer få hålla utan mig och Ola. Startade packningen lite men vet inte alls vad jag ska ha med så jag har bara packat underkläder hittills. Gosade lite extra med missarna då de troligtvis hinner åka innan jag kommer hem igen, de ska få bo hos Rikard medan vi är borta. La hamburgarna på tining så Ola kan steka de när han kommer hem. Tänkte få i mig någon slags mat innan så man orkar träna med köttfärssåsen jag värmde hade blivit dålig. Tog en sked av ren rödbetssallad som inte alls var gott att äta för sig. De va väl typ de jag hann med innan jag fick panika till bussen, tur att den va någon minut sen.

Blåmärkena har blivit lite gul/lila och har flyttat lite på sig men de börjar sakta försvinna. Träningsvärken har avtagit så ska bli skönt att få röra lite på sig men har inte riktigt fått tillbaka all energi än. Hoppas träningen går fort för jag är redan superhungrig, brukar dessutom alltid lukta grillat vid planen....

Ha det bäst!

//Marika

  • Fotboll
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer