Fotboll i regnet?

Fotboll, Middag

Igår vaknade man med lagom huvudvärk. Ola tog naps hela dagen och jag har legat bredvid och varit hungrig utan att orka göra något åt saken. Tanken var att jag skulle åka och kolla på fotboll då en av de jag jobbade med i sommar spelafe mot Danmarks damlag division 3. Det regnade dock hela dagen och alla andra som jobbade med oss ställde in att komma pga det så jag var väldigt osäker på hur jag ville göra.

Men det finns tak vid planen så jag tvingade med Ola och sen var det några från laget som också var taggade så drog dit ändå. Det kändes som att Danmark hade spelet men det var bortalaget som gjorde målen, så brukar det bli för oss med. Danmark missade en straff vilket var avgörande då det blev 2-3 i 88:de minuten. Alltså vann Rosersberg-Sigtuna som min jobbarkompis spelar i, hon var superduktig.

Vi hade tagit upp ett paket kyckling utan att veta vad vi ville göra med det till middag så jag bestämde att vi skulle göra den kalla kycklingröran vi börjat med på senaste. Jag tycker den är så bra för att den är god, vi äter baguetter till så blir mindre disk (ingen kastrull för pasta/ris) och vi behöver bara ett halvt paket kyckling då vi har paprika, lök och äpple i med ändå så blir det ofta mer än fyra portioner på det.

Eftersom vi åt lunch så sent så gjorde det inget att vi kom hem sent och började med middagen som dessutom tar en stund att göra. Kollade på en film innan vi gick och la oss, hade väldigt svårt att sova så somnade först vid halv tre kanske. Det märktes då jag inte ens märkte när Ola gick upp och när han drog så sov jag vidare ända till klockan elva.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer