Fotbollsavslutning

Fotboll, Gäster, Middag

Det blev spel med lite hårdare och tyngre bollar den här gången. Gick bättre än det brukar göra, kan va för att resten av laget består av 14 åringar som inte spelat så mycket bowling. Men riktigt kul var det och många var vi!

Efter bowlingen blev det buffé. Som jag nämnde i förra inlägget hade jag inte fått i mig mycket mat den dagen. Hunger är den bästa kryddan brukar man ju säga men klyftpotatis, kyckling, oxfilé med en sjukt god sås, grönsaker och mycket annat.

Så klart vann tränaren på 70 år som aldrig hade spelat bowling förut. Uppgjort!

Efter var tanken att de myndiga skulle dra ut, dock så mådde jag fortfarande inte topp och ville bara hem och sova. Jag är ju den enda i laget som bor centralt i Uppsala och väldigt nära Fyrishov där vi spelade så det blev förfest hos mig. Blev aldrig nån utgång utan vi satte uppe till ungefär halv två och spelade spel och hade kul.

Jessica skulle sova hos mig för att sen ta bilen till Arlanda och flyga til Skåne. När hon vaknar på morgonen var hon dock inte riktigt körduglig så tur att jag inte var så taggad på alkoholen under kvällen så jag kunde köra henne. Hon tyckte inte hon hade druckit tillräckligt för att bli bakis men när vi började räkna så började hon inse att de var nog mer än hon trott. Så jag fick gå upp vid halv nio ändå fast jag tänkt ta sovmorgon, vad gör man inte för familjen.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer