Fotbollsfylld helg och stötte på Margaux!

Fotboll

Helgen var tänkt att vara en riktigt sit-down med plugg. Vi hade en match på lördagen i upplandscupen men eftersom vi lämnade WO på förra matchen blev vi uteslutna från cupen. Dock så bestämdes det att hittar den matchen som en träningsmatch istället så det blev match ändå. Matchen höll på mellan 11 och 13. Mitt i lunchtimmen så var lagom hungrig när jag skulle cykla hem från matchen.

Försökte få till plugg på eftermiddagen och kvällen men var så slut i kroppen att de gick väldigt segt. Ola hade varit på whiskyprovning på fredagen så han var lika seg. Jag skickade en förfrågan om middag med storesyrran då Ola var borta men hon hade andra planer, då frågade hon om vi kunde göra de på lördagen men jag visste inte om jag skulle på Annas sjungning eller inte. Jag föreslog då söndagen istället men då var hon sugen på att gå på AIKs säsongspremiär så då bestämde vi att gå på den tillsammans även om det då skulle ta hela dagen.

13.24 tåget in till Solna och sen en promenad till Friends arena. För att komma till Friends så är smidigaste vägen genom Mall of Scandinavia och man går igenom gallerian på bara några minuter. Jag har aldrig varit ett sånt stort fan av kändisar, följer typ ingen på sociala medier men på senare tid har jag börjat följa en del influensers. De enda kändisarna jag hade koll på innan var typ från USA eller andra länder eller från Sverige men numera bor utomlands. Chansen att springa på någon oberedd är då väldigt väldigt små, speciellt då man bara hänger i Uppsala och är väldigt lite i Stockholm. Men under den korta tiden vi gick genom gallerian så mötte jag Margaux, en influenser jag börjat följa och jag blev så chockad för jag har aldrig stött på någon känd person så där i vardagen förut, inte någon jag har koll på i alla fall. Var en sån konstig känsla man inte upplevt förut och reagerade liknande de 14 åriga flickorna som också stannade upp och kollade efter henne. Jag hade dock bara en väldigt ointresserad storasyster med mig som tyckt jag var fjantig 😅

Tillbaka till matchen nu då, vi satt på rad 1, väldigt nära Norra stå. Angelica var inte så sugen att ställa sig i klacken med sin breda mage. Det var väldigt bra platser, vädret var fint även om de hotats med snö. Synd bara att matchen blev mållös men det var ändå väldigt spännande, mycket bättre än senaste matchen jag var på live (Sverige-Danmark) som också slutade mållös men den var även händelselös.

Under matchen var det en kameraman som stod framför oss men en stor kamera han hade monterad runt midjan. Han kunde alltså gå runt och filma. Det kändes som att han filmade oss i publiken ganska ofta och varje gång sneglar man upp på storbildsskärmen om man kom med. I 83:de-84:de minutrarna så kom vi med på tv-skärmen! Telefonerna började plinga om att folk hade sett oss så det var ju kul!

Är ju himla nöjd med valet av att följt med istället för att pluggat hemma, fick träffa på Margaux, kolla på fotboll, umgås med syrran och hamna på tv. Det enda som kunde gjorde det bättre var om AIK kunde tryckt in några mål också. Får bli till nästa gång.

Ha det bäst!

//Marika

  • Fotboll
  • Nära Kistagången, Kista

Gillar

Kommentarer