Fotbollsmatch

Fotboll

Det var en lång bilresa från Grönsöö till Brottby för match. Ett snabbt stopp på donken för lite lunch blev det.

Vi hade spelet, även om vi inte alls spelade så bra som vi brukar men det här med att göra mål är inte riktigt våran grej. Dom fick in tre skitmål i första halvlek, ett självmål bland annat. Vi var inte alls på hugget som vi brukade men vi är heller inte så vana att spela på konstgräs.

Andra halvlek var bättre, vi hade alla chanserna men lyckas ändå inte få in den. Dom fick nog bara ett skott mot mål på hela halvleken ändå så gick vi därifrån med förlust, 3-0.

Vi hade en väldigt fin läktare idag ändå. Ola, hans syster och hennes kille var där, Olas syster är fem dagar över tiden i graviditeten. Jessicas kille och kompis var där, även mamma och Bosse så vi hade mycket publik, så synd att vi inte kunde fått näta. När vi kom hem efter matchen packade vi ur sista kartongerna till lägenheten och nu har vi nästan alla våra grejer hemma! Sen bjöd vi syster Jessica och hennes kille på middag. Dock hade vi helt glömt att han är allergisk mot jordnötter vilket vi så klart hade haft i så han fick beställa pizza. Men nu kommer vi nog inte glömma det nästa gång!

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Fotboll
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer