Fotografering, match och massa korv

Fotboll

Idag var det match-dag igen. Men först skulle hela laget fotas i lagkläderna. Danmarks originalställ är röd- och vitrandigt med röda shorts och strumpor. Fotograferingen gick relativt fort och en timme senare var vi på väg till Tierp för match. De senaste dagarna har varit kyligare än de tokvarma veckorna vi haft, såg fram emot att få spela match i roligare förhållanden. När vi kom dit hade graderna gått upp och inte ett moln syndes på himlen. Tierp är också röda så vi fick ha vårat bortaställ, svart...

Det var varmt, otroligt varmt, precis som de senaste två matcherna. Vi krigade och kämpade i 90 minuter men tyvärr fick de in ett oturligt mål i första minuterna av matchen och vi lyckades aldrig ta igen det. Inget av laget hade någon riktigt jättechans på mål, vi var jämna i spelet och de hade turen att få målet med sig. Men vi kämpade in det i det sista vilket gjorde att de inte fick någon till chans på mål. Nu är mina ben helt slut och har knappt klarat av att gå sen jag kom hem.

När jag kom hem så satt anna och Ola och jobbade på en uppgift. Efter Sveriges semifinal i hockey mot USA där de krossade dem totalt med 6-0 blev det middag. Ola hade bestämt att vi skulle äta korv precis som han gjorde till lunch vilket jag även hade gjort. Hade köpt en macka att äta mellan fotograferingen och matchen med glömde den hemma när jag blev tvungen att stressa till bussen. Köpte därför också korv på väg till matchen därför var jag inte alls sugen på korv igen. Jag gjorde därför kycklingfilén vi hade kvar i kylen och om jag la till lite bacon så skulle det räcka till oss båda men han ville hellre ha korv inlindad i bacon, vad hade ni valt? bilder ovan.

Ha det bäst!

//Marika

  • Fotboll
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer