Framme i Ängelholm

Efter ungefär sju timmar med roadtrip listan från Nya Zeeland och massa feeling och fulsång, är vi äntligen framme i Skånes Ängelholm. Google maps varnade som sagt om trafikförseningar vid en olika strax söder om Stockholm och precis när Ola sa att det nog inte var något så kom köerna. Det tog väl ungefär 20 min att komma ut den trafiken men vi såg inga tecken på någon olycka eller något.

Efter fyra timmar började svanskotan göra sig påmind och de sista Tre timmarna var jobbiga. Vi stannade en gång för att kissa och köpa energidricka. Vägen har varit helt okej ändå, lite slaskig och lite för många lastbilar, bland annat en som höll på att preja ut oss när han skulle köra om och inte såg oss. Han vinkade och blinkade förlåt iaf.

Vi som trodde det skulle bli varmare ju längre söder ut man åkte. I Uppsala var det två minus men längre söder ut kom vi ner i fem minus!

Det finns en jättefin sträcka innan Jönköping där man åker längs Vättern och det var väldigt fint där. Synd bara att det är så mulet, snöslaskigt och att min mobil inte får så bra bilder i farten.

Nu ska vi packa ur bilen och äta lite innan vi drar i väg på äventyr.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Roslunda-Kronotorp, Ängelholm

Gillar

Kommentarer