Från Budapest, Ungern till Bratislava, Slovakien

Nu sitter vi på bussen till Slovakien. Att ta sig från hostelet till bussen gick problemfritt men glömde tyvärr kvar min tjocktröja på hostelet. Hade tänkt ha den i handen för det kan bli lite kyligt på luftkonditionerade bussarna men då glömde jag den. Inte största förlusten då jag inte lär behöva den så mycket i den här otroliga värmen då det sällan är under 30 grader och den hade många år på nacken. Den här gången sitter vi rättvända och jag kom ihåg att ta åksjukepiller så har kunnat blogga hela vägen.

Det är tisdag den 23:de juli och vi har varit på resande fot i en vecka nu. Har ungefär två veckor kvar av resan och det har varit underbart hittills. I Polen bodde vi precis vid gamla stan i Krakow och de två nätter vi spenderade där kändes som tillräckligt för att göra allt vi ville göra. Se gamla stan och åka på utflykt till Auschwitz och Salt Mine.

Det var bra att vi valde fler dagar i Budapest då det är en större stad och mycket av de vi ville göra låg väldigt utspritt. Vi hann precis med alla ställen vi ville till så fyra katter var alldeles utmärkt.

Nu ska vi till Bratislava i Slovakien och kommer där ha en egen lägenhet och inte sova i sovsal med andra, kommer bli skönt med lite privatliv. Förhoppningsvis kommer det inte vara lika ostädat och trasiga saker som senaste hostelet bjöd på 😅

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer