Fredag med bad, fotboll och bio

Fotboll, Spel, Bio, Utflykt

Albert hade tvingat iväg oss på bad sådär på fredagskvällen. Vi åkte ut till knivsta och tog oss ett dopp i Valloxen. Ett dopp är verkligen rätt ord för det blåste så mycket att jag inte var så sugen på att bada och det tog så lång tid innan jag bestämde mig för att faktiskt hoppa i att de andra gick upp sekunden efter att jag fick vatten över axlarna.

Efter badet åkte vi till pappa för lite fika, utan att någon annan var hemma men det var trevligt ändå. Albert åkte sedan hem med bussen och vi andra tog oss till Stenevi för lite fotboll och sedan utomhusbio. LLBK spela de match mot serieledarna som inte spelade så fint spel. De lyckades hålla de tillbaka och fick ett oavgjort resultat vilket var starkt jobbat.

Tack vare att matchen var innan och vi kom dit så tidigt så fick vi väldigt bra platser på bion. Under matchen så bara fortsatte det att välla in bilar, både vanliga familjebilar men väldigt många snygga äldre och piffade bilar som var sugna på att se Grease. Ungefär 300 (!!!) bilar tog plats på Stenevis grusplan, parkering och till och med gräsplanen innan de fick börja neka bilar att komma in för det var fullt. Det var köer långt ut på vägen och det var otroligt mycket människor.

Några hade åkt 40 mil (!!) bara för att komma och kolla på utomhusbio i deras fancy bilar! Så otroligt kul att så många ville komma även fast det egentligen skulle vara ett event för ungdomarna i kommunen, en del epor kom det ändå.

Var hemma strax efter tolv och vi gick och la oss direkt. Somnade inte på typ tre timmar för jag råkade börja spela candy crush, så himla beroendeframkallande spel är när man även kan fastna i ett mobilspel så där lätt.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer