Fredagens partaj

Fest

Det har ekat tomt nästan hela veckan på bloggen. Har inte riktigt haft så mycket för mig förutom plugg och träning. Även fast jag haft så lite schemalagt så har jag inte fått för mig att göra speciellt mycket. Har haft två inlämningar så har blivit en hel del plugg ändå. Vi firade inlämningarna med att ha ledigt på fredagen och städa inför partajet vi skulle ha på kvällen för några i klassen.

Så här fint har vi inte haft det på länge. Första "gästerna" skulle komma över vid ett, Erik som kommer med bil hemifrån Dalarna och Anna på cykel. De dök upp vid halv två, lagom då jag fick ner för att möta upp mamma. Morfar har lagts in på sjukhus så vi åkte en snabbis och hälsade på honom. Han är pigg och glad trots omständigheterna och hoppas på att han blir bättre snart så han får åka hem igen.

När jag kom tillbaka hem igen hade Tom kommit över och det blev Settlers i två och en halv timme, det är vad en omgång tog innan Tom lyckades vinna tillslut. Albert kom strax innan spelet avgjordes och allt eftersom så trillade det in fler och fler människor. Det blev många tomma flaskor och burkar sen drog vi ut till Värmlands för att dansa lite. Var sjukt länge sen jag var ute på klubb, de var rätt kul även om det bara var jag och grabbarna.

Ursäkta kvalitén men bilderna är screenshottade från en film jag la upp på snapstory under kvällen.

Efter vi dansat i många timmar så hade vi bokat efterfest hos Albert. Några orkade dock inte komma utan gick hem istället och några gick någon annanstans än hem (😉) så blev bara jag Albert och Ola. Dock så somnade Ola nästan i soffan, så som han brukar göra på efterfester så vi skickade hem honom, då var klockan kanske två. Sen satt vi tydligen och snackade skit i FEM TIMMAR(!!). Klockan var strax innan sju när Albert kickade ut mig och jag gick hemåt.

Så här kan man se ut när man går hem från en "efterfest" klockan tio i sju på morgonen...

Riktigt kul kväll, tack alla inblandade. Idag har det varit mycket bakiscola och chips. Har inte ens lämnat lägenheten. Men i morgon blir det mer aktivitet, längtar!

Ha det bäst!

//Marika

  • Fest
  • Nära Rackarbergsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer