Fredagshäng

Igår mådde jag tillräckligt bra för att ta mig till kontoret igen. Hostade fortfarande och hade ont i huvudet men var tillräckligt klar för att tänka en stund. Efter jobbet skulle jag träffa Sanna, några från klassen skulle till nation men hon pluggar inte och hade inte nationskort så vi skulle hänga själva. Men på tåget slog tanken mig att det är någon av mina kompisar som man inte tror ska ha nationskort men som skaffat det. Tänkte att det kanske var Sanna, och det var det! Så vi hängde med till nation istället med Albert, Emil, Kerstin, Ola och Nils. 

Varken Sanna eller Kerstin hade cyklar så vi gick sedan från nationen hem till oss och tack vare lunchpromenaden vi tog kom jag upp i 10 000 steg igår! När vi kom hem till oss blev det beerpong, kort och snack. Vi hängde till halv tolv, vi ska vara pigga idag så det blev inte lika länge som vanligt.

Katterna ville såklart dricka vattnet ur glasen, även om det är exakt samma vatten i deras vattenskål. Är ju mycket godare överallt förutom i vattenskålen såklart. Idag ska det firas, det får ni nog läsa om i morgon.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Krongatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer