Fredagskväll med Uppsalabesök

Gäster

Efter att vi kommit hem från shoppingturen (läs om den i förra inlägget) så började vi skära grönsaker till tacosen. Sofie och Brandt anlände runt sju tiden och då började vi med fördrinken. Pimm's som är väldigt lätt att göra, något som Ola testade i Australien och jag hade aldrig druckit förut. Receptet på drinken kommer här nere.

Recept
____________________________________________
Gurka
Apelsin
Jordgubbar
Pimm's
ginger ale
Is

Sen är det bara att skära frukt och grönt i bitar och blanda bäst man vill.
____________________________________________

Vi åt Tacos, spelade Mario Kart, code names och 0-100 och sen var Sofie sugen på att se stan. Eftersom att det skulle regna hela lördagen så var det bäst att vi passade på att i alla fall se nånting under fredagen. Så vi gick ut, klockan hade hunnit blivit efter tolv innan vi kom iväg. Tog en öl/cider/glas vin på uteserveringen som O'Learys har mitt på torget men det började bli kallt. Återigen så tog jag värmen vi haft för givet och klädde inte på mig speciellt mycket.

Vi gick då in på Pitchers för att få upp lite värme och dricka lite drinkar. Blev en P2 och vad jag tror var en rom och cola (Ola beställde åt mig när jag var på toa). Kanske mer grogg än drink men ändå, ska snart växa upp och lära mig uppskatta riktiga drinkar.

Bad alla att se söta ut, grabbarna gick verkligen in för det.

Vi vände hemåt med näst sista bussen som verkade vara ett dygn efter i tiden för den trodde det skulle ta 1441 minuter hem till oss när vi hade 1min kvar 😅 (1440 min = 24 h)

Grabbarna gick direkt hem och bäddade åt Brandt och Sofie medan Sofie och jag gick och utförde våran tradition på vägen hem. Blev direkt in i duschen för oss när vi kom hem och sen däckade vi alla i sängarna.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer