Fridas baby shower

Fest

Wow vilken dag vi hade igår. Bussade ut till Hummelsta vid tolv och såg hur fint alla hade gjort det. Kläder hängandes på tvättlinor, blöjtårta och massa dekorationer överallt. Vid ett kom Frida, ovetandes men kanske lite halvt anandes, och överrumplades av en massa tjejer redan ute vid uppfarten.

Det b��rjade med lunch, pasta, sallad, skinka, baguette och annat gott. Blev relativt mätt på en tallrik men bestämde mig för att ta en liten till, råkade dock bli ganska mycket till.

Efter maten blev det lite lekar, såklart gissa kön, vikt, längd och datum på bebisen men även lite ordskramble och gissa bajset. Frida fick äran att smaka på blöjinnehållet och gissa vad det var, hon lyckades med mjölkchokladen men de andra var knappt nära 😅

Obligatoriska gofikat och presentöppning följde lekarna. Mycket gott för den här familjen vet hur man bakar. Väldigt fina presenter med, mycket kläder, presentkort på massage, nappar, nappflaska och allt annat bra. Dessutom ett babynest och en resesäng som var otroligt fina och praktiska, blev ju lite avis, något jag verkligen vill ha när det väl blir min tur.

Så nu väntar vi bara på att få träffa lillen i magen. Den är beräknad 2:a januari, vilket känns så lång bort men det går nog snabbt ändå! Alla lyckoönskningar till bebis, mamma och självklart pappa med att allt går bra sista tiden i magen och även när det är dags att komma ut.

Ha det bäst!

//Marika

  • Fest
  • Nära S:t Johannesgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer