Frivillig och välförtjänt sovmorgon

Fotboll, Jobb

Att få sätta larmet en halvtimme senare än vanligt var otroligt jäkla skönt, jag var mycket piggare när jag vaknade än jag annars är. De första veckorna var inte alls svåra att gå upp men på senare tid har det blivit segare och segare. Att gå upp en halvtimme senare var som att gå upp tidigt de första veckorna.

Det är fortfarande varmt som in i h*lvetet, klockan är halv sju på morgonen och det är 24 grader ute med en luftfuktighet som får det att kännas som minst 27, man är verkligen konstant klibbig på hela kroppen. Nästa vecka ska det droppa ner till att bli vara cirka 21 grader, bara för att man går på semester eller hur?

Minns ni när jag snackade om den magiska bussen där alla säten var hela och det fanns batterilabbare vid varje säte? Den bussen sitter jag på nu, kanske är så att det är den bussen som går vid den här tiden, har ju åkt en halvtimme senare en gång tidigare och det kanske var då jag gillade bussen med. Lite oschysst egentligen då den jag brukar ta är fullsatt och den här sitter det typ fem pers på.

Ikväll är det dags för första träningen sen senaste matchen som var för över en månad sen. Jag har verkligen inte tränat något alls sen dess så misstänker att konditionen inte alls är på topp. Det kommer även komma en gammal fotbollskompis till mig och testträna med nya laget vilket jag tycker är superkul, hoppas hon vill börja med oss.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer