Fullspäckad dag

Skola, Spel, Jobb

Riktigt lång dag har det varit idag, hade lite svårt att somna i natt men det var skönt att få sova tills klockan ringer. Första gången på väldigt länge. Zorro verkar ha det bra på sin lilla minisemester i Långhundra. Får lite uppdateringar från både mamma och Bosse, inte väckte han dom mitt i natten inte.

Idag var det skola mellan 10 och två. Efter skolan hade jag jobb mellan 14.20 och 21.00. Har precis kommit hem och vi satte oss på en gång vid datorn och betalade resan till Spanien som vi bokade igår. Sen blev det sista perioden av Sverige i hockey-VM-kvartsfinal. Det stod 1-1 i början av tredje perioden och nu med tio minuter kvar så leder Sverige med 3-1, Heja Sverige!


Nu är det ungefär en månad tills jag har sista jobbpasset hos mumin för sommaren. Det kan hända att jag hoppar in nån gång när det behövs men sommaren ska först och främst gå till jobbet på AGA, fotbollen och att ha ett så kallat sommar"lov".

I morgon börjar vi redan vid åtta med en repetionsföreläsning av första delen av digital kommunikation. Sen har vi ett hål innan redovisningen av projektet så i morgon kan vi redan vara klar med en av kurserna. De andra börjar tentas av nästa vecka.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer