Fullspäckad dag!

Hade en rolig och väldigt spännande eftermiddag på Ericsson i Kista. Vi fick se fyra olika arbetsasspekter och höra från de som jobbar där. Efter rundturen fick vi supergod och gratis lunch innan vi satte oss på bussen hem igen.

När vi kom tillbaka till skolan var det nästan direkt att sätta sig på cykeln till jobbet. Sex och en halv timmes jobb då jag hann få väldigt mycket gjort som jag måste göra för att få börja vikariera, t.ex. anmäla mig till en introkurs för vikarier. När jag cyklade hemåt vid nio så bestämde jag mig för att titta förbi på förfesten ändå. Även fast mina ögonlock inte kunde hålla sig öppna men köpte en cola på vägen som hjälpte. När det blev dags att gå ut för dem promenerade jag hem med cykeln och sitter nu hemma och kollar på UOL's match för dagen.

Zorro har fått för sig att hoppa ner i kastrullen som står på tork (alltså diskad som tur är) flera gånger sen jag kom hem, riktigt busfrö är han. Kommer nog lägga mig snart och i morgon väntar en dag av massa godsaker.

If I fit, I sit.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

fashionmallan
fashionmallan,
var gärna med i min egna månadens blogg💛💛
nouw.com/fashionmallan