Fyller ut de tomma utrymmen

Fotboll, Gäster, Lägenhet, Middag, Skola

Medan jag var på match och hämtade Jessica så hade Ola hans föräldrar över på besök med lite fler möbler. Vi hade redan stolarna till köksbordet men idag kom själva bordet hit.

Det betydde att Zorro fick flytta till andra sidan av rummet med hans träd och matskålar, vi får hitta en mer permanent plats när soffan väl är här.

Vi fick också med Olas gamla högtalarsystem så ljudet i sovrummet är nu mycket bättre 😏 haha. Olas gamla tv fick flytta in i vardagsrummet men vi har ännu ingen sladd till uttaget eller en chromecast som vi har i sovrummet så den kommer inte kunna användas ön på ett tag. Men vi har ju som sagt ingen soffan än så det kan vänta lika gärna.

Till middag blev det kycklingcurry. Det var så länge sen vi lagade det att vi inte riktigt mindes hur mycket vi brukar ha i av allt. Ola tyckte sig minnas att vi bara hade två filéer till både en varsin middag och en varsin matlåda för fyra såg så mycket ut. Men när vi gör kyckling i ugnen så är ju en filé en måltid bara så vi gjorde alla fyra filéerna.

Det blev dock väldigt mycket mat i varje portion och en extra matlåda så kanske hade räckt med tre eller nått. Låter inte så bekant att det brukar bli en filé över i paketet, känns konstigt. Men en extra matlåda kan ju alltid komma till användning. Nu blir det kanske att sätta sig in i inlämningsuppgiften som ska in på tisdagsmorgon men är i sån matkoma att det är tveksamt att jag orkar. Dessutom börjar det kännas att det inte blev allt för många timmars sömn i natt. Vi får se vad vi hittar på ikväll.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer