Fyra år med pojken

Middag, Skola

Igår var den fyra år sen jag och Ola officiellt blev tillsammans. Herregud vad tiden går, det betyder att jag pluggat på universitetet i fyra år! Är så redo att lämna studierna, dock så är det nått år kvar. Ola gick i skolan mellan 10 och 12 medan jag gick mellan 13 och 15. Vi skulle ha över folk som skulle inspektera fönsterna nån gång mellan nio och tolv så jag fick gå upp då vid nio för att slippa ligga i sängen när dom kommer. Jag bestämde mig för att hoppa in i duschen medan Ola fortfarande var hemma så att jag inte skulle vara ensam hemma och i duschen när dom kom. Så klart kom dom då jag stod i duschen men dom var snabba och jag hann inte ut innan dom hade gått igen. Nån har äntligen börjat röja i den enorma mängd löv som ligger på vår innergård.

Medan Ola var i skolan så diskade jag lite, råkade skära mig på kattmatsburken så hann inte klart. Fick tejpa men inte allt för farligt, dock är det på högra tummen som jag nästan uteslutande använder till mobilen. På kvällen hade vi bokat bord på Pinchos, vi åt på det en gång i Västerås med våra kompisar från Enköping och när vi såg att de skulle komma till Uppsala så var man ju tvungen att gå dit med. Är ju ett så roligt koncept där man beställer med mobilen och himla mysigt med cirkustema.

Sist vi åt beställde jag fem olika tappas och Ola sex. Då blev man otroligt mätt och jag gav nog bort halva av två av mina portioner. Vi bestämde oss först att beställa något förrättslikande med vitlöksbröd som vi delade på och jag tog skaldjurspasta och Ola getost med rödbetor. Det tog ganska lång tid för beställningen då det var mycket folk där så så fort vi fick de la vi den nya beställningen.

Då är man ganska hungrig och såklart beställer man alldeles för mycket. Jag tog kebab, plankstek och sötpommes, Ola tog plankstek, fish and chips och revbensspjäll med coleslaw. Så mätta vi blev, helt sjukt! Men det är så gott så man vill inte sluta äta heller.

När vi cyklade hem kom vi på att vi inte har lunch till i morgon så blev ett stopp på Ica Luthis. Sen blev det en film i sängen som jag var lite för trött för egentligen. Skulle börja åtta i dag dessutom. Men jag höll mig vaken såklart för jag sover inte till tvn. Men somnade direkt efter den var slut iaf. Sen ringde Jessica och väckte mig vid halv ett och då även väckte Zorro som trodde det var morgon och ville upp och mysa. Fick några timmars sömn iaf.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer