Gårdagen

Kattunge, Skola

Orkade inte riktigt blogga igår för det hände inte så mycket. Ola började vid tio så jag gick upp och åt frukost med honom men jag började inte förrän ett.

Zorroskyddet på sängen får man dra ner varje morgon så han inte klöser längst ner på sängen. Har ju en flärp där som man använde för att öppna sängen och den är rolig att leka med annars. Idag ville Zorro med till skolan, han hoppade in i väskan och somnade där.

Skolan var väl som vanligt. En seg robotföreläsning som första, alla är så väldigt koncentrerade (översta bilden). Sen regler vid tre till fem. Ola skulle över och äta middag hos Callefille med Möller så jag fick lite kvalitetstid med Zorro.

Han busade runt medan jag tog tag i inlämningen av elektronik i extrema miljöer som jag hade påbörjat på förmiddagen. Blev klar vid halv åtta tiden, ingen aning om jag gjort rätt för det känns som att man gjorde de som var i kursen för elektronik ettan som vi gjorde i tvåan. Man får hoppas på det bästa helt enkelt.

Sen efter jag stekt hamburgare till mig själv så la jag mig och kollade på serier. Zorro la sig först i Olas stol, sen kom han och la sig bredvid mig i sängen och till slut la han sig på mig. Så låg vi tills Ola kommit hem igen, sen sov vi.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer