Gårdagens ihopsläng

Middag, Plugg, Jobb

Det är bara massa plugg hela dagarna så har inte så mycket kul att uppdatera er om men ska försöka få upp något inlägg mer idag då det stod tomt på bloggen igår. Vi orkade verkligen inte ta oss till Ica igår efter att Ola kom hem från tentan så vi improviserade. Hade massa grönsaker kvar från tacosen så vi kokade pasta och hade en liten pastasallad som vi åt fiskpinnar till, fett rimligt. Orimligt dock var att Ola delade sina fiskpinnar och blandade runt det i salladen och hällde fiskdressning ovanpå allt. Är det bara jag som delar upp för mycket eller gör Ola orimliga blandningar?

Till det drack vi slattar av läsk som vi hade kvar. Det är inte kul att laga mat i tenta-p så det kommer att vara inte kul i en vecka till, tur att Ola är klar med tentorna i morgon så han kan börja laga mat och jag åka snålskjuts. Tur för mig att han börjar jobba på måndag med så jag blir ensam hemma och kan koncentrera mig på plugget. Annars hade Ola kollat på serier, spelat eller varit ute i solen och jag hade säkert gjort honom sällskap.

Jobbet hörde av sig idag och frågade om jag kunde jobba i helgen, fanns tre pass lediga så jag tog fredagkväll. Alltså i morgon, är helt borta i vilken dag det är. Vi har tenta på förmiddagen så skulle nog ändå inte orka plugga på kvällen. Många andra från klassen ska fira att tentorna är över i morgonkväll och jag har match lördagmorgon så ska inte dricka imorgon ändå.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer