Gårdagens lunch i solen

Kattunge, Brunch

Igår, efter att ha vaknat tidigt av Zorro och gett han frukost, så lyckades vi somna om en bra stund. Jag vaknade först vid tio och då började några klasskompias diskutera om vi skulle ha lunch tillsammans. Albert föreslog Snerkes (nation) som hade pannkakor och ärtsoppa som lunch igår men jag var inte supersugen på ärtsoppa så de började kolla andra nationer när jag föreslog att äta pannkakor hemma hos oss istället. Alla var på så Albert köpte saker på vägen och vid kvart över tolv var Albert, Filip och Emil här. Vi gjorde smeten och jag började steka medan Ola och Albert undersökte vad som var fel på hans dator. När han satt och spelade tidigare så började den bete sig konstig och nu flimrar skärmen väldigt mycket.

När pannkakorna var stekta gick vi ut i solen för att äta. Tanken var att Zorro skulle få följa med i koppel men det satt en hund där ute så vi fick ta med honom efter vi ätit klart istället. Jag åt även lite lasagnerester då jag kände att pannkakor inte är den bästa grunden om man ska spela en match i den här värmen lite senare. Vi hade glass, sylt, socker, keso, blåbär och annat gott till. Efter vi ätit gick vi upp med allt och sedan ner med Zorro. Hunden var fortfarande ute så Zorro var en större fegis än vanligt men efter en stund när hunden gått och Zorro fått vänja sig vid omgivningen så trivdes han bra. Vi hade med en skål med vatten ut som han kunde dricka ur om han ville men han drack inget där ute. Dock när vi kom in igen drack han väldigt mycket både ur sin vattenskål och ut våran karaff vi hade vatten i på bordet. Han märkte väl först då hur varmt det hade varit och hur törstig han var.

Killarna satte sig och spelade något märkligt spel där de sköt sälar, såg jättetråkigt ut men de var alla väldigt insatta. Jag gjorde i ordning mig för matchen som vi hade igår och det är vad nästa inlägg som kommer upp snart handlar om.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer