Gårdagens middag - testar något nytt!

Middag

När jag skrollade bland blogginlägg här på nouw så kom jag över något som såg väldigt intressant ut. @Matildaberlin hade gjort Zucchini-ravioli och det såg väldigt gott ut, nån dag senare såg jag även på Youtube när Alice Stenlöf skulle äta som Linn Ahlborg i en dag och då var det även en av hennes rätter. Så då bestämde jag mig för att prova.

Deras bilder på det såg väldigt mycket godare ut än mina egna men det smakade iaf gott och det är väl huvudsaken. Det var inte heller så svårt att göra, svåraste var att hyvla zucchinin så att de blev jämna bitar som gick att hantera. Men jag lyckades få exakt antal zucchini-bitar till tonfiskröran och de tolv raviolibitarna som blev, passade perfekt i formen.

Men jag kan iaf rekomenderar det, trodde att det inte skulle vara så mättande men åt bara tre bitar till middag och har sprungit nu på kvällen utan att blivit hungrig än så det är ju ett gott tecken. Då åt jag dock två bitar sill som förrätt men det skulle nog räcka med fyra bitar till middag. Klicka här för att komma till Matildas recept som jag följde.

Ha det bäst!

//Marika

  • Middag

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh men vad spännande att du testade på det receptet, såg också hos Matilda och det är ju himla roligt att få tips frpn varandra?! 😍👏🏻
nouw.com/emmaengstrom
MarikaEdith
MarikaEdith,
Ja absolut 😍 speciellt på rätter som innehåller fisk eller är vegetariska, behöver äta mer sånt!
nouw.com/marikaedith