Golf och middag med bästa sällskapet

Middag

I torsdags lurade Emil med mig och Ola till Stockholm för att spela lite golf. Jag hade bokat upp mig på middag och det fanns inte tiderna för att gå ut på banorna så att vi skulle hinna tillbaka i tid. Så vi stod bara och slog, puttade och chippade. Med tanke på hur det gick när jag och Ola slog i Nya Zeeland och jag missade bollarna väldigt mycket oftare än jag träffade så gick det ändå rätt bra. Kan vara för att Emils pappa var med och coacha väldigt bra.

Middagen blev på Våfflan i Sigtuna med Sanna, Andrea och sötaste Ixas. Träffade honom precis när Andrea hade fått tagit hem honom och han har växt så otroligt mycket sen dess!

Blev en räkmacka till middag, ja det är en macka under det där berget av räkor. Vi hade himla trevligt fram tills att Våfflan stängde vid åtta och Sanna behövde åka vidare. Jag och Andrea stannade två timmar till på en annan uteservering innan Ola kom och hämtade oss. Jag hade tagit med både tjocktröja och jacka för att de brukar kunna blåsa en del där vid vattnet men det var väldigt skönt hela kvällen. Behövde den bara sista halvtimmen ungefär.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer