Gott nytt år alla glada!

Nyår

Gårdagen var sjukt jäkla härlig. Vi hade sagt dropp in från tre hos oss, Erik kom över någon runt två kanske och vi spelade nya expansionen av Settlers. Det tog sjukt mycket längre tid än beräknat så det var tur att det faktiskt inte var någon som kom vid tre. Vi va klara vid kanske fem och då gick Erik och Ola över till Albert och Matilda för att hjälpa dom bära hit saker. Under tiden stod jag och sminkade mig och böt om.

Alla började droppa in samtidigt som Ola och de andra kom tillbaka. Tillslut så blev vi elva personer och vi hade en sjukt rolig kväll. När filip som kom sist hade anlänt började vi med förrätten. Matilda hade gjort skagentoast till alla som var supergod verkligen. När den var slut sprang Ola och Emil över till Emil för att göra potatisgratängen och jag fick ansvar för att ta ut köttet när det nått rätt temperatur och göra såsen. Gick ganska bra för mig även om man hade fått i sig några glas. Mycket gott var det och alla verkade älska maten så det var kul. Supergod rostbiff från pappas egna gård, inte mycket slår sånt.

Efter maten blev den en runda gausball (stavning?) innan efterrätten. Det hade blivit lite miss i kommunikationen, några skulle ha pannacotta och några skulle ha chokladpudding och sen vart det för många chokladpudding men det blev nog bra ändå. Gott var det helt klart, riktigt lyckad trerätters. Sen blev det en rund till med gausball och sen var klockan helt plötsligt nästan tolv. Förstår verkligen inte hur tiden gick så fort men det sägs ju att den gör det när man har roligt så kul hade man verkligen!

Vi gick till slottet och kolla på raketer och jag fick mig en och annan nyårskyss av kärleken. Sen blev det efterfest hos Albert och efterefterfest hos oss igen innan man la sig runt femsnåret kanske. Tidsuppfattningen är i vanliga fall inte min starka sida och igår hade jag verkligen ingen aning om vad klockan var nån gång alls under hela kvällen.

Hoppas att ni alla fått en underbar start på 2018 och att det här blir ett bra år för oss alla.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nyår
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer