Gran Canaria del 1

Vet inte riktigt hur jag ska uppdatera om hela resan för vi gjorde så mycket och jag tog så många bilder med både med mobilen och kameran men jag ska göra mitt bästa. Onsdagen den 8 maj gick planet klockan fem i nio på morgonen, lite försenat men knappt märkbart. Vi var elva personer som skulle åka med på resan, trodde vi ja. När vi sitter och avnjuter semester ölen/cidern på väg till gaten kommer mammas syster med hennes dotter och barnbarn som också skulle med på resan! Lagom överraskade vi blev då! Förutom David, mammas systers son som också var med och hade hjälpt dem planera och överraska. Ungefär fem och en halv timme tar färden och sen var det en dryg timme på bussen innan vi kom fram till hotellet.

Vi elva som först bokat bodde i tre lägenheter med kök, vardagsrum, två sovrum och en fet balkong. Alltså våran balkong var större än min och Olas lägenhet hemma! Mamma och Bosse fick deras egna lägenhet där dörren alltid stod öppen och vi kunde komma över för att rota i kylen eller spela lite yatzy. Jessica, Charlie, Kajsa och Fredrik delade på en lägenhet och jag, Ola, Rikard, David och Erika på den sista. Vi var fem pers i två sovrum vilket gjorde att Rikard blev bänkad på bäddsoffan men han trivdes bra där.

Underbar miljö med en liten promenad till stranden och affärerna som gjorde att man utan problem kom över 10 000 steg om dagen utan att ens försöka. Hotellet hade tre pooler så man kunde ta slappdag utan att gå så mycket om man ville. Det var dock byggt upp på berget så även fast det var säkert en åtta nio våningar totalt så gick ingen hiss mer än tre våningar så det blev lite som en labyrint att hitta.

Vi hann med mycket under den veckan vi spenderade på ön så flera inlägg kommer inom kort.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer