Gran Canaria del 2

Mycket promenader och upptäckande blev det. Fick man upp längs den gamla vägen in i staden fick man en underbar utsikt över staden.

Den vägen är dock avstängd för det har varit stenras över vägen. Men fick gå förbi en del varningsskyltar för att komma så högt och tillslut kom muren där man verkligen inte kunde gå längre. Då var det bara att trava ner igen.

En dag var det marknad längs hela gatan ner mot stranden och längs hela gatan längs stranden och hela vägen ut till piren. Jag letade lite efter solglasögon, handväska och kortbyxor eller lite längre kjolar men hittade inget som passade tyvärr.

Många av kvällarna spenderades på någons balkong med lite kortspel, yatzy och en hel del fulla glas. Första kvällen var det shottyatzy som gällde, kanske upplagt för att sluta i kaos vilket det gjorde haha.

Ett derby där AIK slog Djurgården vilket Rikard inte alls tryckte upp i Jessicas och Davids ansikte haha 😆 Många luncher längs stranden på favoritstället. Dessa underbara (och relativt billiga) toast var ju en given lunch många av dagarna.

En favorit bland middagsplatserna låg behändigt nog nära hotellet, var okej priser och hade inget på menyn som gjorde en besviken. Många rätter va "HERREGUD VA GOTT!"-gott så värt att åka tillbaka dit på semester endast för att få äta där igen!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer