Grönsöö slott

Grönsöö slott

I lördags vaknade vi och mådde ändå helt okej. Jag vaknade rätt tidigt dock för att ha lagt oss efter tre men kan aldrig somna om när jag druckit dagen innan. Dessutom så var Zorro otålig på att få komma ur rummet. Så jag gick upp och tänkte att jag kunde göra frukost. Pannkakor kom upp i huvudet så jag letade fram de som behövdes och började, gick väldigt bra fram tills halvvägs genom stekningen när jag börjar bli riktigt hungrig och baksmällan började kicka in.

Lyckades ändå efter över en timme att få till frukost, Anna och Ola var väldigt nöjda att vakna till det. Vi badade, drack Cola (mest jag, men vad annars när man är bakis) och spelade kortspel tills det blev dags för lunch. Supergod lunch precis som resten av maten hela helgen. Efter lunchen begav vi oss ut mot Callefille och Grönsöö.

Jag och Ola har ju varit här ett antal gånger men det var första gången för anna såklart. Callefille var också med en stund på fredagen och åkte sen till en annan fest så han mådde ungefär som oss. Vi fick en fin liten rundtur och se lite nya saker som tillkommit sen jag och Ola var där sist med.

Rundturen avslutades med whisky i solen, förstår inte hur grabbarna kunde vara sugna på whisky så där dagen efter. Sen åkte vi tillbaka till Hummelsta där det hade påbörjats en riktig festmåltid.

Började med mojito vid poolen och sen grillat på tallriken och gott vin till. Ni ska få se all god mat i ett senare inlägg.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer