Hagelregn och alkoholfri förfest

Kattunge, Fest, Plugg

Idag började precis som alla andra dagar den här veckan, Ola går upp tidigt, idag somnade jag om en två timmar sen gick jag upp, åt frukost (nudlar) och sen satte mig och pluggade. Anna kom över och pluggade med mig, Ola kom hem till halv fyra och sen drog vid sex igen och vi pluggade fortfarande. Vid två kom det en ordentlig regnskur med hagel och allt (som kanske inte syns så bra på bilderna men så var det iaf). Det kom i omgångar och självklart lyckades Ola pricka in en sådan och kom hem helt dyngsur.

Nån gång innan åtta gav vi upp plugget, köpte micropizza på Ica och sen drog till Albert där några från klassen hade förfest. Ingen alkohol för oss då vi ska plugga igen i morgon (riktig rolig semester, i know). Anna drog vidare till ett annat kompisgäng och jag stannade tills de drog ut nån gång efter elva.

Nu är jag hemma och kanske ska sova eller hitta någon rolig film, får se. Har fått i mig tre liter cola så kommer säkert bli svårt att sova. Och självklart kommer det med en obligatorisk kattbild, den får man inte glömma. Hoppas ni får en bra helg och njuter av den sommar som är kvar.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer