HallOVVEn

Fredagen spenderades på overallsittning, HallOVVEn. Ola klädde sig som en pumpa (men efter att han syster påpekat att han såg ut som en arg morot kunde ingen annan se honom som något annat) och jag var pikachu. Sittningen var inget speciellt egentligen, alla spexade på andra sidan rummet så vi hörde/såg inte så mycket, maten var pastasallad med typ 90 % pasta och 10% bönor och den låg långt borta så tog ett tag att cykla dit och hem. Men sällskapet vi satt vid var kul.

Min syster Jessica skulle oxå gå ut ikväll som sista kväll i Uppsala innan flytten till Skåne. När vi kom ut på ÖG så var det bara varmt, trångt och dålig musik så vi blev sugna på att åka ganska snabbt efter vi kommit dit. Jag ringde då Jessica och dom var på Flustret så vi testade att gå dit, som har egentligen 25 årsgräns. Vi kom in även då vi såg ut som vi gjorde! Dom blev lite chockade när vi kom in, men sen blev det dans, dricka och Ola och Charlie spelade lite blackjack. När vi kom in på ville Jessica Ha min utklädnad så vi böt kläder. Den sminkningen till svart klänning var konstigt och tre stycken under kvällen frågade om jag var Pippi..... Ola drog hem vid ett men stannade till flustret stängde vid tre. Sen blev det promenad till stationen och sen till max. Efter max ville Jessica och Charlie ta taxi och tack gode gud för det! Hade aldrig orkat gå hela vägen hem och nu fick jag cykla istället.

Jessica och Charlie fick plats i nya soffan och jag däckade bredvid en redan däckad Ola. Sen blev det en seg lördag och till och med söndag.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer