Han är äntligen hemma!

Fotboll, Kattunge, Lägenhet, Skola

Jag har redan fyllt min mobil med bilder och många fler kommer det bli! Han är så söt vad han än gör. Det blev en hektisk dag idag, mycket som skulle göras. Det började med en åttaföreläsning, efter den cyklade jag direkt till Rikards jobb för att låna hans bil medan han är på jobbet. Jag körde bilen hem där Ola väntade och så åkte vi mot knivsta.

Rikard hade lovat att ta med kattburen så vi kunde få hem katten men igår kväll sa han att han glömt den hemma och han skulle sova hos en kompis och sen åka direkt till jobbet. Så jag ringde Jessica och övertalade henne att åka med buren till knivsta efter att hon hämtat Charlie på flygplatsen. När jag kom fram till Rikards jobb så visade det sig att han hade åkt till pappa och hämtat buren så jag ringde Jessica och sa att hon inte behövde köra den. På vägen genom Knivsta köpte vi lite kattmat och några leksaker.

När vi kom fram till min faster så va Ubbe där och såg till så vi fick in han i buren. Bilresan var lite läskig men Ola satt med buren i baksätet och höll honom lugn. När vi kom in genom dörren och öppnade buren var han ute på en gång och nosade runt i lägenheten. Efter en timmes nosande såg man att han började bli trött så vi la oss båda i sängen och på en gång följde han efter och sen somnade vid våra fötter.

Vid tre var Ola tillbaka vid skolan och en halvtimme senare hade jag lovat att lämna tillbaka bilen till rikard då han slutade 16. Just då kom det värsta skuren ute men missen låg sött och sov i vår stora säng så jag smög ut. Jag kände inte riktigt för att cykla hem i regnet så jag fick skjuts av snälla brorsan, fick han att ta en liten omväg till postnord och hämta upp katträdet vi beställt med!

Det var tungt att bära in men det gick bra. När man kommer innanför dörren är han där direkt och hälsar en välkommen hem.  Nu ligger han i mitt knä och sover i sängen. Om en halvtimme är Jessica här för att skjutsa mig till matchen, undra om jag kommer samla mod nog att flytta på honom tills dess.

Välkommen hem, världens sötaste Zorro 😻

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer