Här hittar ni oss idag

Med det tråkiga vädret som vi vaknade upp till idag så blir vi nog inne. Ola ville att vi skulle spela discgolf för tredje dagen i rad men jag känner inte för att springa runt i skogen när det regnar. Plus så har jag massor att redigera till er så jag ska försöka passa på att göra så mycket sånt som möjligt nu när vädret tvingar oss att hålla oss inne.

Så det blir en morgonrocks- och tofflordag framför datorn idag, ska även testa Huel för första gången till lunch och ska se om jag kan filma ihop något bra när vi gör det. Vi måste även städa lite, vilket idag känns som en ypperlig dag för att göra det!

Nu när det börjat bli kallt så försöker jag lära katterna att säga till när de vill gå ut och in från balkongen. Jag vill ju inte ha dörren öppen hela dagarna. När jag jobbar så sitter jag precis vid fönstret ut mot balkongen så de brukar få gå ut och in genom de fönstret då. Nu har jag alltså börjat stänga fönstret efter att de gått ut och när de ställer sig på stolen precis vi fönstret så öppnar jag och frågar om de vill komma in.

Det har faktiskt gått väldigt bra, speciellt för Trixie som fattat det väldigt fort. Zorro har dock hoppat in i rutan utifrån tre gånger hittills men hoppas att han börjat fatta nu 😂 Största farhågan är att råka glömma de där ute, annars brukar man ju alltid kolla om de är inne innan man stänger dörren men nu när allt är stängt kanske man tänker att de är inne. Så det är inte bara dem som måste tänka till lite utan vi med men det löser vi nog.

Hoppas ni alla får en trevlig helg!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer