Helgen - Hur många klänningar äger jag?

Blomman som följde med hem i torsdags överlevde inte natten, katterna (troligtvis Trixie faktiskt) välte "vasen". Så det blev ingen vas utan vi hängde upp den istället på ända stället katterna inte skulle få tag på den, även om Zorro satt och stirra på den, väldigt sugen.

Fredag:
Det blev tacos med den färdiggrillade kycklingen vi köpt, är det bra pris på grillad kyckling så köper vi även om vi inte vet vad vi ska göra med den. Till det blev det en glömd vinflaska som vi drack upp och så mycket mer hände inte på fredagen, jag somnade i sängen vid tio när Ola satt och spelade. Fick över elva timmars sömn den natten, väldigt skönt faktiskt.

Lördag:
Vaknade vid halv tio utvilade. Efter frukosten körde jag lite egen träning hemma, har ju missat två träningar av tre den här veckan så tog igen lite. Det blev tacosrester till lunch och en lite lunchpromenad med missarna. Fick för mig att rensa i min underklädslåda så de nya bh:arna fick plats och när jag väl hade börjat så fanns det inget stopp. Gick igenom alla kläder som jag äger, blev nästan en hel svart sopsäck med kläder som jag inte längre vill ha eller inte passar. Jag är ju lite galen i klänningar och räknade hur många jag hade, var visst 53 styckena, efter rensningen så landade jag på 41 klänningar, ganska bra ändå.

Söndag:
Klockan hann bli mycket på lördagen innan jag var klar med rensningen så hann inte lägga undan allt. Dagen började med en snabb träning och dusch, duschade aldrig efter träningen igår så det behövdes 😂 Till lunch blev det grytmatlåda som var kvar efter storkoket i veckan men ingen av oss orkade äta upp hela matlåda. Sen tog jag en promenad till ica medan Ola började laga mat. Vi bestämde ju förut att vi skulle göra ett matschema på söndagar så veckans mat var planerad men Ola tyckte det skulle vara skönt att laga massa mat idag när vi ändå inte har något annat för oss och sen inte behöva laga mat i veckan. När jag kom hem hade Ola gjort klart en lasagne och började med gryta medan jag gjorde ordning baconinlindad kyckling. 

Jag diskade undan det mesta och Ola hade fyra olika larm på när saker ner i grytan. Sen blev det dags att lägga och hänga tillbaka alla kläder jag valt att behålla. Så mycket trevligare när allt får plats i skåp och lådor, längtar tills vi flyttar till större och jag kan ha mer plats för mina kläder!

Nu är det snart dags för middag och vi har startat ugnen för att stoppa in kycklingen och lite potatis. I morgon är den här helgen utan några planer över, framöver kommer helgerna vara uppbokade så var skönt att inte ha något att göra. Även om vi ändå fick väldigt mycket gjort.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Rackarbergsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer