Helgen i Hummelsta

Spel

Efter jag skrivit tentan och Ola jobbat klart så begav vi oss ut till Hummelsta. Olas syster Frida hade varit snäll och tagit bilen till jobbet så hon kunde skjutsa oss när hon slutade sen. Hummelsta ligger typ en mil utanför Enköping så det tar ett litet tag. Vi hade med oss Zorro så vore lite krångligt att ta bussen med alla hans grejer med.

När vi kom dit bjöds det på vin och kortspel. Zorro satte vi i långkopplet som Torsten, Fridas hund, brukar få ha när han är där ute. Var lite ovan för honom och han sprang runt och förstod inte riktigt vad som hände när kopplet sa stopp. Efter några timmar hade han vant sig och resten av helgen gick bra i långkopplet.

På torsdagskvällen blev det bara häng i Hummelsta med vin, kortspel och supergod mat. Vi har blivit så bortskämda med mat att jag vill göra ett helt inlägg med bara mat sen så ni kan få se allt det goda vi fick äta.

Ola hade såklart med sig en oöppnad whisky som skulle provas, dock är varken jag, Anna eller Olas mamma speciellt förtjusta i whisky. Men Ola och hans pappa drack iaf. Torsdag va så länge sen och det har hänt så mycket sen dess att jag knappt minns vad vi gjorde. Tror att det blev en lugn kväll och vi somnade ganska tidigt. Anna tyckte vi la oss lite för tidigt men vi var trötta då Ola jobbat och jag har skrivit tenta så hon fick låna en bok.

Zorro var i vårat rum under natten med stängd dörr men jag såg honom aldrig sova. Han var uppe när jag somnade och uppe när jag vaknade. På fredagen var det dags för studenten i Enköping. Mer om det i nästa inlägg.

Ha det bäst!

//Marika

  • Spel
  • Nära Flogsta, Uppsala

Gillar

Kommentarer