Hem till Uppsala och Zorro

Brunch, Kattunge, Lägenhet

Dagen efter var alla lite halvsega men jag mådde ändå ganska bra och hade ganska mycket energi. När vi köpte middag på lördagen så köpte vi även lite bunchaktigt så vi hade massa gott att se framemot till frukost. Toast, bacon, äggröra, juice, kaffe och mackor blev det. Då gick det till och med bra för mig att äta frukost, jag som inte gillar frukost så mycket.

Efter x antal avsnitt av 'that 70's show' och massa mat i magen blev även jag seg. Men då var det bara packa ihop för att ta bussen till flygplatsen igen. Inte den roligaste flygturen och min första bakis så det var ingen rolig upplevelse.

När vi kom fram så tog vi oss till terminal fem för att hälsa på syster min på jobbet. Sen gick vi ut där pappa väntade för att ta oss till Långhundra där bilen stod. Pappa skulle in och fira Ingrid i Uppsala och Helena var redan där så pappa fick äran att skjutsa oss hela vägen till Uppsala. Vilket nog var bra då ingen av oss kände för att köra en längre sträcka. På vägen stannade vi hos mamma och tog med oss Zorro hem. Efter att ha haft honom på lån hos mamma i tio dagar medan köket fixades och vi va i Umeå är det så skönt att ha honom tillbaka.

Han hade dock fått med sig lite målarfärg på morrhår och päls så han var lite vitfläckig och söt. Nu är det slut på våra sova-hela-natten-nätter men det är det värt. Ingen av oss behövde matlåda så vi köpte pizza från Ica och gjorde i ugnen. Lägenheten var mindre kaos än man kunnat trott efter att lånat ut den till lillebrorsan en hel helg! Haha.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer