Hemma igen!

På eftermiddagen idag åkte vi hemåt från Hummelsta. Tanken var att vi skulle åka buss men det visade sig att Olas pappa hade vägarna förbi Uppsala så vi fick skjuts. Det var ganska skönt då vi hade massa att bära på när alla Zorros grejer skulle med. När vi kom hem tog Ola och jag en shoppingrunda. Det har visat sig i helgen att vi båda behövde nya badkläder inför resan till Spanien. Vi lyckades tillslut hitta något vi båda två men mer om det i ett senare inlägg. Har många inlägg att skriva och jag ska ta tag i det nu i veckan när jag har tid.

Efter en lång och intensiv helg så har Zorro legat helt utslagen sen vi kom hem och bara sovit. Förstår honom då det varit mycket intryck, möten och massor att upptäcka. Han har varit mer utomhus än nånsin och han har haft det så bra. Nu ligger vi och kollar på serie. Börjar kolla på Homeland, vi båda känner igen första avsnittet och tror att vi försökte börja kolla på den förut. Är inte så imponerad av den den här gången heller men det kanske tar sig.

Blir nog en tidig kväll då vi båda är lika trötta som Zorro. Börjar jobba i morgon så redan nu är ledigheten över. Men det är bara att hålla ut för snart åker vi till Spanien!

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer