Hemma sjuk

Skola, Whisky, Sjuk

Blev väckt vid strax innan sju då mamma kom över med Zorro, äntligen får man träffa lilla pojken igen. Efter vi flyttat bilar, burit upp allt till lägenheten och Zorro fått härja ett tag fick vi somna om igen.

Vaknade vid halv tio och mådde inte så bra, hostan hade utvecklats till halsont och huvudvärk. Spenderade förmiddagen med lol, serier, tvinga Ola cykla och köpa febertermometer, äta Alvedon och bara hoppas på att det skulle lägga sig så jag kunde ta mig till skolan. Klockan slog halv ett och det gick inge vidare att skaka av sig den här förkylningen eller vad det nu är. Ingen feber i alla fall så hoppas man mår bättre efter en dag av ledighet.

Har packat upp lite ur väskorna från Skåne. Olas whiskyberoende har tagit över hela alkoholhyllan och mina fina flaskor får hamna i bakgrunden. Hans sätt att försöka övertala mig till att få flera hyllor i bokhyllan till whiskyn. Så länge vi bara bor på 40 kvm får han hålla sig i skinnet med alla whiskyflaskor.

Har snart lyckats kolla igenom hela första säsongen av younger på tv 4 play, ganska rolig serie och älskar när serier bara är 20 mins avsnitt. Tråkiga är att jag säkert kommer hinna kolla klart på alla avsnitt som finns ute idag. Ska försöka få lite plugg gjort idag med, i alla fall kolla upp vad jag borde göra då jag har en ännu längre sovmorgon i morgon då jag kan plugga ikapp.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

The J
,
Åh Younger är SÅ BRA!
MarikaEdith
MarikaEdith,
Man fastnar verkligen!
nouw.com/marikaedith
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
MarikaEdith
MarikaEdith,