Hemma sjuk men ingen vila blev det

Plugg, Tacos

Igår blev det Tacos till middag men vi hade ingen köttfärs så det blev kyckling istället. Himla gott blev det ändå och även fast jag var mätt efter ett bröd så proppade man såklart i sig ett till. Efter maten började jag på uppgiften som var till idag som Ola och de andra hade gjort på ett hål igår. Hittade dock ett felande gjort så tog ett bra tag innan uppgiften blev klar. Jag var ju hemma sjuk igår och även idag så jag skulle lämna in uppgiften på mail istället. Min dator krånglade dock väldigt mycket så tog otroligt lång tid att få in den handskrivna uppgiften på datorn och sen skicka iväg mailet. Blev tvungen att använda Internet Explorer, då vet man att saker inte är som de ska.

Sov ut idag och gick inte upp förrän efter nio, var väldigt seg vid frukosten och blev ett antal serier. Sen började jag plugga lite för att komma ikapp de föreläsningar jag missat. Jag vart klar med lunch lagom till att Ola kom hem och hann diska lite medan saker var i ugnen. Efter maten gjorde jag förberedande till föreläsningen i morgon och sen fortsatte städadet. Gjorde rent diskstället, diskade lite mer och sen började jag rengöra ugnen. Det tog sitt lilla tag och Ola kom och hjälpte till.

Plockade även i ordning lådorna under tvn i sovrummet, plockade upp alla kläder, städade i vardagsrummet och i princip allt utom att dammsuga. En vecka kvar till tenta idag så det finns många dagar kvar att prokrastinera.

Mår mycket bättre idag men förra perioden mådde jag dåligt i två dagar och när jag kände mig bättre vaknade jag dagen efter med feber så försöker att inte ha för höga förhoppningar. Har bara en föreläsning i morgon så de ska jag väl klara av.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

Albert
,
Klassisk taktik med att städa ist för att plugga 😋
MarikaEdith
MarikaEdith,
Vad annars liksom 😉
nouw.com/marikaedith