Hemresan

Semester

Sista dagen var kommen, fem dagar går väldigt fort när man är ledig. Ola var lite krasslig och höll sig mest i skuggan men jag fick många soltimmar och fyllde på den röda färgen. Minibussen till flygplatsen gick vid strax innan fem och vi var de enda som åkte med bussen. Precis som när vi åkte till hotellet i tisdags natt.

Vi kom till flygplatsen lite mer än två timmar innan vi skulle lyfta. Började med att checka in och sen leta upp någonstans att äta middag. Blev på burger King. Mycket människor, knappt några sittplatser och otroligt stressigt i kassan. Ville bara ha en liten meny men de erbjöd inte så mycket alternativ så fick fetaste menyn jag sett. På skärmen i kassan hette det till och med gigantisk.

När vi ätit klart letade vi reda på våran gate och sen satt och väntade. Vänta på flyg är alltid så segt. Vi spelade lite kort och tillslut så fick vi gå på. Kön gick väldigt långsamt men två minuter innan vi skulle lyfta var planet fullt och dörrarna stängda. Skönt att vi skulle komma iväg i tid tänkte vi men då säger piloten att vi kan bli stående i upp till 50 min pga luftrummet i Frankrike. Tydligen så var det strejk i Frankrike. Så vi blev försenade ändå, var lite segt att sitta färdiga på flygplanet men inte få lyfta.

Pappa var snäll och hämtade oss på flygplatsen och skjutsade hem oss. Innan vi var hemma ställde jag larmet på min telefon, 4 timmar och 39 minuter tills larmet skulle gå.

Ha det bäst!

//Marika

  • Semester
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer