Hur gick det med drömmålen för 2020?

Highlights

I september satte jag upp några mål jag gärna skulle velat ha gjort innan året tog slut. För att inte sätta för mycket press så kallade jag det drömmål istället för riktiga mål 😜 De målen jag satte upp då var:

*********************************************


Första målet blev avbockat med råge! Vi gick på otroligt många visningar mellan september och januari och var även med i två budgivningen innan nyår! Och vi hittade ju vår lägenhet i början av det här året 🥰

*********************************************


På grund av visningar och jobb-byte under hösten hade jag tyvärr inte mycket tid eller energi att lägga på kurserna. Jag valde att aldrig starta kursen jag sökte till hösten utan bara fokusera på den jag hade kvar från våren för det var en kurs mer inriktad på det jag nu jobbar med. Jag fick in de två uppgifterna jag hade kvar och hann börja med projektet innan året tog slut. Jag är ändå nöjd med hur långt jag kom med tanke på intervjuer, kodtest och vara ny på jobbet som oväntat kom emellan.

*********************************************


Det blev en del videor på kanalen under september och oktober. I september gjorde jag en utmaning som pågick hela månaden som jag filmade och jag ville helst få klart den innan jag började med nån ny. Det tog otroligt lång tid att redigera den, speciellt med nya jobbet (som jag redan använt som ursäkt 🙄) så den blev klar först efter nyår. Men jag har ändå hållt i redigerandet och den är den mest krävande videon jag gjort. Sen hoppas jag att kunna lägga mer tid på att filma och redigera det här året.

*********************************************


Sista punkten har ju varit lite begränsad pga omständigheterna. Vi har hållt i vänskapen med de vi träffade första gången där i september och de var här som senast igår. Jag har pratat med några fler från samma app som vi träffade dem (GoFriendly, would recommend! Konceptet iaf, appen är en av de sämre jag använt) men inte kommit så långt som att faktiskt träffas och då dör det ut lite när man inte kan ses. Svårt att lära känna folk genom att bara skriva. Hoppas pandemin går över så vi kan träffas med!

*********************************************


Det gick ändå väldigt bra med drömmålen. Men jag har uppnått ett större mål än jag nånsin skulle trott när jag skrev den där listan i september. Jag har hittat ett jobb som jag direkt kände att wow, vad kul det skulle vara att jobba där, jag sökte jobbet, jag gick igenom tre intervjuer och ett kodtest innan jag fick beskedet att jag fått jobbet! Jag kanske har nämnt det fler gånger än ni orkar läsa egentligen men är bara så stolt och nöjd över den här prestationen! Bästa jobbet! 😃

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer